ANKARA / ETİMESGUT - Layika Akbilek İlkokulu

Mrt

Şanlı İstiklal Mücadelemizin, bağımsızlık savaşımızın haykırış bildirisi olan, gurur kaynağımız Mehmet Akif ERSOY tarafından kaleme alınan ve ulusal marşımız olarak kabul edilen İstiklal Marşımızın 103. Kabul yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutlayıp marşımızı hep bir ağızdan haykırırcasına söyledik. Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Ana Sınıfı - B şubesi öğrencilerimiz kadın öğretmen ve personellerimizin günlerini kutladılar. Biz de Layika Akblek İlkokulu ailesi olarak tüm emekçi kadınların gününü kutluyoruz.

Mrt

Zümre başkanı Hülya ÇAY öğretmenimizin liderliğinde 3. Sınıf öğretmenlerimizin yürüttüğü ''Türkçemize Sahip Çıkalım'' projesi okul çapında ilgiyle karşılandı ve ortaya çok güzel eserler çıktı. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Ock

2023 - 2024 Eğitim - Öğretim Yılı I. dönem son haftasının etkinliklerle değerlendirileceği kararı doğrultusunda bu hatayı en güzel etkinliklerle geçirdik. Geri dönüşümlerden müzik çalışmalarına, resim - boyama çalışmalarından bilgi yarışmalarına her türlü etkinliği düzenlediğimiz haftanın anılarını sizlerle paylaşıyoruz. :)

Ock

2023 - 2024 Eğitim - Öğretim Yılı I. Dönem Sona Erdi. Tabi ki her zaman olduğu gibi yine karne heyecanımız çok fazlaydı. Öğrenci, veli ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyor, nice güzel, sağlıklı karne günlerine ulaşmak dileğiyle diyoruz.

Ock

Aralık ayında okul rehber öğretmeni Sevgi ŞİMDİ tarafından açılan Aile Okulu Eğitimi sertifika töreni yapilarak tamamlanmıştır. Eğitime katılan tüm velilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.