ANKARA / ETİMESGUT - Layika Akbilek İlkokulu

03-10-2018

Okulumuz; özellikle Sincan ve Etimesgut ilçelerinde bir çok eğitim yuvası yaptıran Özkent AKBİLEK isimli bir hayırsever vatandaşımız tarafından 2004 yılında, 16 derslik olacak şekilde yaptırılarak eğitim – öğretim hayatına başlamıştır.

Önceleri İlköğretim okulu olarak eğitim veren okulumuz, bölgedeki hızlı yapılaşma ve nüfus artışına bağlı olarak artan öğrenci sayısından dolayı 2006 – 2007 eğitim yılında ikili eğitime geçmiş, 2012 yılından itibaren de 4+4 eğitim sisteminin başlamasıyla ilkokula dönüşmüştür.

Fazla göç alan bir bölge olması nedeniyle bir çok kültürü bünyesinde bulunduran okulumuz bünyesinde Anasınıfı, Robotik Kodlama ve Spor Atölyeleri ve Özel Eğitim ihtiyacı olan öğrenciler için Destek Eğitim Odası bulunmaktadır.

Yayın: 03.10.2018 - Güncelleme: 04.08.2021 12:15 - Görüntülenme: 968